Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Työ- ja harjoittelupaikat

Työ- ja harjoittelupaikat

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin toiminta tarjoaa työpaikkoja ja työharjoittelumahdollisuuksia muun muassa ympäristöasioista, luonnonharrastuksesta ja lasten ympäristökasvatuksesta kiinnostuneille.

Tarvitsetko työkokemusta ympäristökasvattajana, nuoriso-ohjaajana tai tapahtumakoordinaattorina toimimisesta? Haluaisitko päästä hyödyntämään ja jakamaan retkeilytaitojasi tai muuta luontoon liittyvää osaamistasi? Olisiko aktiivisen piirijärjestön kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekeminen juuri sinun alaasi sopivaa työharjoittelua?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, minkälaista osaamista sinulla on tai minkälaisia taitoja haluaisit tulla hiomaan! Etenkin lastenleirit ja luontokerhot tarvitsevat innostavia ja ympäristöasioista kiinnostuneita ohjaajia töihin, ja erilaisten tapahtumien koordinointitehtävät sekä piirin taloushallinto tarjoavat oivia harjoittelumahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille.

Työharjoittelu vapaaehtoisten luotsaamassa piirijärjestössä on aivan omanlaisensa kokemus. Ennen kaikkea se tarjoaa mahdollisuuden käyttää omaa luovuutta ja tehdä paljon itsenäistä työtä. Työt tehdään pääasiassa etänä ja joustavalla aikataululla.

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi. Leirinohjaajan ja -johtajan sekä luontokerho-ohjaajan pätevyyden saat osallistumalla tarkoitusta varten järjestämäämme koulutukseen. Myös muut Luonto-Liiton piirit järjestävät vastaavia koulutuksia, joten mikäli et löydä tarvitsemaasi kurssia tapahtumakalenteristamme, käy läpi muiden piirien tarjonta.Sivun kuva: Metsäretkeilyä Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin toukokuisella luontomatkalla Länsi-Viroon. © Milla Aalto

Tapahtumat
Kuukausikokous 26.03.2019 17:00 - 20:00 — Kortteliravintola Kerttu, Läntinen Pitkäkatu 35, Turku
Käsitöitä ja hengailua 28.03.2019 18:00 - 20:00 — Turku
Ilmastovaalipaneeli 30.03.2019 13:00 - 16:00 — Turun pääkirjaston Studio
Earth Hour -illanvietto 30.03.2019 18:00 - 23:00 — Turku
Kevätkokous 02.04.2019 17:00 - 19:00 — Turku (tarkempi sijainti päivitetään myöhemmin)
Tulevat...
Sosiaalinen media

Facebook
Twitter
Instagram