Sijainti: Pääsivu / Tapahtumat / Vaatteidenvaihtotori

Vaatteidenvaihtotori

Suosittu vaatteidenvaihtotori tulee taas!
Milloin 24.04.2018
alkaa 16:00 loppuu 19:00
Missä Turku-sali (Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4 A, Turku)
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Tuo vanhat vaatteesi jakoon tai tule vain tekemään löytöjä! Rahaa ei tällä kirppiksellä liiku, ainoastaan vaatteet vaihtavat omistajaa. Tapahtuma on kaikille avoin ja pääsymaksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Vaatteidenvaihtotori pidetään 24.4. klo 16-19 Turun yliopiston kampusalueella sijaitsevassa Turku-salissa. Vaatteita saa tuoda klo 18 asti.

Myös kengät, laukut ja muut asusteet ovat tervetulleita, mutta lumppua tai likaisia vaatteita ei sovi tuoda. Halutessasi voit vain piipahtaa paikalle, eikä vaatteista eroon pääseminen vaadi tuntien päivystämistä kirppiksellä, sillä ylijääneet lahjoitamme puolestasi hyväntekeväisyyteen.

Huomaa, että voit osallistua vaatteidenvaihtotoriin, vaikka sinulla ei olisi mitään vaihdettavaa, koska vaatteita tulee todennäköisesti olemaan tarjolla huomattavasti yli tarpeen.

Osallistuminen on ilmaista eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Halukkaat voivat kuitenkin osoittaa tukensa Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirille maksamalla omavalintaisen summan vapaaehtoista osallistumismaksua paikan päällä olevaan lahjoituspurkkiin. Tervetuloa mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää tai jos haluaisit mukaan auttamaan vaatteidenvaihtotorin järjestelyissä, ota yhteyttä Sofia Bölingiin (sofia.a.boling [at] gmail.com).

Liity Facebook-tapahtumaan ja kutsu kaverit mukaan!

***

WHAT? Clothes exchange day is a popular flea-market-like concept: bring your needless clothes and find something new from someone else's wardrobe instead - new style, free of charge! You don't need any money with you.

WHERE? Turku-sali meeting room, Student House A, 2nd floor, Rehtorinpellonkatu 4A (next to the restaurant Assarin ullakko)

WHEN? April 24, from 4pm to 7pm. It is allowed to bring clothes until 6 pm.

This event doesn't require any registrations. Just bring yourself and your redundant clothes with you (as long as those are clean and still in usable shape for someone else). You can also visit the market just for the bargains.

We look forward to seeing you there!

Facebook event

***

kuuluu seuraaviin kategorioihin: