Sijainti: Pääsivu / Tulevat tapahtumat / Suomen luonnon päivän retki

Suomen luonnon päivän retki

Patikoidaan Savojärven ympäri Kurjenrahkan kansallispuistossa. Ilmoittaudu mukaan 27.8. mennessä!
Milloin 28.08.2021
alkaa 13:00 loppuu 19:00
Missä Kurjenrahkan kansallispuisto
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Nautitaan loppukesän tunnelmasta, poimitaan ehkä sieniä ja marjoja, tarkkaillaan lintuja ja pidetään evästauko tulentekopaikalla.

Retkellä yritetään myös päästä havaitsemaan käärmeitä. Valmiina siis tarkkailemaan maastoa valppaasti ja hiippailemaan varovasti, jotta voidaan nähdä näitä arkoja ja väärin ymmärrettyjä matelijoita!

Retki alkaa noin klo 13:30 maissa Kurjenrahkan kansallispuistossa, Kuhankuonon pysäköintialueella, minne Fölin bussit 21 ja 23 saapuvat.

Suosittelemme bussivuoroa, joka lähtee Turun Puutorilta klo 12:15 ja sapuu Kurjenrahkaan klo 13:20. Retki alkaa, kun bussi on perillä ja porukka koossa parkkipaikalla.

Tarvitset mukaan retkelle vain omat eväät ja säänmukaiset vaatteet. Retkellä ei ole säävarausta. Tarkkaile sääennustetta ja varustaudu sen mukaan. Jos haluat sienestää tai marjastaa, ota mukaan myös omat keräilyvälineet.

Suosittelemme käyttämään kasvomaksia bussissa retkikohteelle matkustettaessa. Älä tule retkelle, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai jos olet ollut tekemisissä jonkun oireisen kanssa.

Retki on suunnattu nuorille aikuisille (noin alle 30-vuotiaille). Se on ilmainen ja avoin kaikille jäsenyyteen katsomatta.

Ilmoittaudu sihteerille viimeistään perjantaina sähköpostitse osoitteeseen: e.h.engblom [ät] gmail.com

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,