Sijainti: Pääsivu / Tulevat tapahtumat / Sadonkorjuuillanvietto Turussa

Sadonkorjuuillanvietto Turussa

Tervetuloa mukaan leppoisaan illanviettoon nauttimaan hyvästä ruuasta, tutustumaan Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin väkeen ja osallistumaan piirin syyskauden toiminnan suunnitteluun!
Milloin 05.10.2018
alkaa 18:00 loppuu 23:00
Missä Koroisten kahvila, Koroistentie 2, Turku
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Illan aikana on yleisen hengailun, herkuttelun ja vapaamuotoisen tutustumisen ohella tarkoitus ideoida, suunnitella ja sovittaa kalenteriin muutama tapahtuma syksylle ja tulevalle talvelle. Oma kalenteri on siis hyvä ottaa mukaan, mikäli mielii osallistua tapahtuma-ajankohtien pohdintaan.

Illanviettopaikkana toimii tunnelmallinen Koroisten Kahvila, joka sijaitsee Aurajoen varressa, Ylioppilaskylän ja Halisten kupeessa (karttalinkki). Ovet ovat auki klo 18-23.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ohjelmaan voi osallistua tai olla osallistumatta. Mukaan voi tulla esittämään ideoita tulevaan toimintaan, tarjoutumaan vapaaehtoiseksi, löytämään uusia ystäviä tai ihan vain istumaan iltaa.

Ilmoittautumiset 2.10. mennessä: vasp[ät]luontoliitto.fi

Kerro ilmoittautumisviestissä nimesi, ikäsi ja mahdolliset erityisruokavaliosi. Osoitetta kirjoittaessasi korvaa [ät]-teksti @-merkillä.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,