Sijainti: Pääsivu / Tulevat tapahtumat / Luontokerho Littoisissa

Luontokerho Littoisissa

Littoisten monitoimitalon ympäristössä Kaarinassa toimiva lasten luontokerho kokoontuu kevätlukukaudella tiistaisin. Kerho on suunnattu peruskoulun 1.-3.-luokkalaisille. Uudet kerholaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!
Milloin 07.02.2017 00:00 loppuu
16.05.2017 00:00
Missä Littoinen, Kaarina
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Kerhossa ulkoillaan paljon lähiluonnossa, joten säähän ja liikkumiseen sopivat varusteet ovat tärkeät. Tarkemmasta ohjelmasta tulee kuukausittain tiedote kerholaisten huoltajille sähköpostiin.

Toiminnan tukikohtana on Littoisten monitoimitalo (Tallakatu 2, Littoinen), mutta suurin osa kerhoajasta vietetään kuitenkin ulkona.

Kerhomaksu on 30 € lukukaudelta. Maalis-huhtikuun vaihteen jälkeen liittyneiden osallistumismaksu loppukeväälle on vain 15 euroa. 

Mukaan mahtuu maksimissaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhon ohjaajana toimii Inna Laitolahti-Jalava (ks- yhteystiedot alla). 

Kevätkauden ensimmäinen kerhokerta sekä uusille että vanhoille kerholaisille on tiistaina 7.2.2017. Talvilomaviikolla (21.2.) kerho ei kokoonnu. Kevätkauden viimeinen kerhokerta on 16.5.2017.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla: inna [ät] tilastopaja.fi

(Sähköpostiosoitetta kirjoittaessasi korvaa [ät]-teksti @-merkillä ja poista välilyönnit.)

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,