Sijainti: Pääsivu / Tapahtumat / Erätaidottomien erätaitoretki

Erätaidottomien erätaitoretki

Miten tuli saadaan syttymään? Kuinka karttaa ja kompassia käytetään? Miten retkikeittimet toimivat ja miten niillä tehdään ruokaa? Tällä retkellä vasta-alkajat pääsevät oppimaan erätaitoja ohjatusti - ilman pelkoa kokeneempien eräjormien jalkoihin jäämisestä!
Milloin 16.09.2017
alkaa 00:00 loppuu 00:00
Missä Kurjenrahkan kansallispuisto
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

***

Erätaidottomien erätaitoretki 16.9.2017 Kurjenrahkan kansallispuistossa

Erätaidottomien erätaitoretki on tarkoitettu kaikille nuorille, jotka haluavat oppia retkeilyn perustaitoja. Minkäänlaista ennakkokokemusta aiheesta ei tarvita. Kaikki pääsevät kokeilemaan ja harjoittelemaan rennossa ja sallivassa ilmapiirissä.

Retkikohteena on puolen tunnin bussimatkan päässä Turusta sijaitseva Kurjenrahkan kansallispuisto - todellakin tutustumisen arvoinen paikka! Päivän aikana patikoidaan kuuden kilometrin pituinen Savojärven kierros, jonka ruska-asuiset suo-, metsä- ja järvimaisemat tarjoavat mukavat puitteet erätaitojen opettelulle.

Kevyellä päiväretkellä ei tarvita erityisiä varusteita, kunhan vain säänmukaista vaatetta löytyy päällepantavaksi. Patikointimaasto on kohtuullisen helppokulkuista, ja reittiin sisältyy paljon pitkospuuosuutta. Erätaitojen opetteluun tarvittavia välineitä saa lainaan.

Osallistumismaksu on 5 euroa (sis. ohjauksen, lainavälineet ja henkilötapaturmavakuutuksen), ja sen voi maksaa käteisellä paikan päällä. Retken kohderyhmää ovat alle 29-vuotiaat nuoret, mutta vain erätaidottomat ja vasta-alkajat.

Ilmoittautumiset 11.9. mennessä retken vetäjälle: Maija Kaunismaa, mskaun@gmail.com

***

What: Outdoor skills for beginners

When: September 16th 2017

Where: Kurjenrahka National Park

Price: 5€

Registrations: Email to Maija Kaunismaa mskaun[at]gmail.com (replace [at] with @ symbol) before September 11th 2017

***

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,