Sijainti: Pääsivu / Tapahtumat

Tapahtumat

Täältä näet ajantasaiset tapahtumatiedot Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin toiminnasta. Osallistuminen on pääosin maksutonta eikä edellytä piirin jäsenyyttä, ja mukaan voi lähteä ilmoittautumattakin, mikäli sitä ei ole erikseen pyydetty. Tapahtumat ovat pääasiassa lapsille, nuorille (alle 29-vuotiaille) tai lapsiperheille suunnattuja. Lisätietoja kustakin tapahtumasta kannattaa tiedustella ensisijaisesti tapahtumatietojen yhteydessä ilmoitetulta henkilöltä. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme ja osallistumaan toimintaan!

 

Vaelluskurssi: Vaelluksen suunnittelu ja turvallisuus

19.07.2017 klo 17:0020:00 Luonnonsuojelukeskus, Martinkatu 5, Turku,

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri järjestää kesällä 2017 vasta-alkajan vaelluskurssin. Kurssilla perehdytään useamman vuorokauden kestävällä vaelluksella tarvittaviin varusteisiin ja taitoihin. Kurssi alkaa kolmena arki-iltana Turussa järjestettävällä teoriaosalla, jonka jälkeen uusia taitoja päästään kokeilemaan viikonloppuretkellä Kurjenrahkan kansallispuistossa. Ensimmäisen teoriaillan ohjelmassa on vaelluksen suunnittelun ja turvallisuuden perusteita.

Vaelluskurssi: Vaelluksen suunnittelu ja turvallisuus - Lue lisää...

Vaelluskurssi: Vaellusvarusteet ja rinkan pakkaaminen

31.07.2017 klo 17:0020:00 Luonnonsuojelukeskus, Martinkatu 5, Turku,

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri järjestää kesällä 2017 vasta-alkajan vaelluskurssin. Kurssilla perehdytään useamman vuorokauden kestävällä vaelluksella tarvittaviin varusteisiin ja taitoihin. Kurssi alkaa kolmena arki-iltana Turussa järjestettävällä teoriaosalla, jonka jälkeen uusia taitoja päästään kokeilemaan viikonloppuretkellä Kurjenrahkan kansallispuistossa. Kolmanneella (viimeisellä) teoriakerralla tutustutaan vaellusvarusteisiin ja rinkan pakkaamiseen.

Vaelluskurssi: Vaellusvarusteet ja rinkan pakkaaminen - Lue lisää...

Vaelluskurssi: Viikonloppuretki Kurjenrahkan kansallispuistossa

(04.08.2017 00:00 - 06.08.2017 00:00 ) Kurjenrahkan kansallispuisto,

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri järjestää kesällä 2017 vasta-alkajan vaelluskurssin. Kurssilla perehdytään useamman vuorokauden kestävällä vaelluksella tarvittaviin varusteisiin ja taitoihin. Kurssi alkaa kolmena arki-iltana Turussa järjestettävällä teoriaosalla, jonka jälkeen uusia taitoja päästään kokeilemaan viikonloppuretkellä Kurjenrahkan kansallispuistossa. Viikonloppuretkellä perehdytään muun muassa tulentekoon, maastoensiapuun ja suunnistukseen sekä totutellaan rinkan kanssa kulkemiseen ja leirirutiineihin. Retkelle voi toki lähteä mukaan myös ilman, että osallistuu muuhun kurssikokonaisuuteen. Ilmoittautumisaika päättyy 26.7.

Vaelluskurssi: Viikonloppuretki Kurjenrahkan kansallispuistossa - Lue lisää...

Piirihallituksen kokous

15.08.2017 klo 18:0020:00 Turku,

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin hallitus ja aktiivit kokoontuvat jälleen keskustelemaan piirin toiminnasta kaffe- ja teekupposten ääressä. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan, eikä pelkkä paikalle saapuminen vielä velvoita mihinkään - kokousta voi tulla vaikkapa vain kuuntelemaan.

Piirihallituksen kokous - Lue lisää...

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri mukana Study in Turku -messuilla

31.08.2017 klo 10:0016:00 ICT City, Joukahaisenkatu 3, Turku,

Lähde mukaan edustamaan Luonto-Liittoa Study in Turku -messuille! Syksyllä Turkuun saapuville uusille korkeakouluopiskelijoille suunnatut messut järjestetään 31. elokuuta ICT-Cityssä klo 10-16.

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri mukana Study in Turku -messuilla - Lue lisää...

Uusien ilta

01.09.2017 klo 17:0020:00 Tarkentuu myöhemmin.,

Tervetuloa tutustumaan Luonto-Liiton toimintaan ja ideoimaan uusia tapahtumia!

Uusien ilta - Lue lisää...

Vaelluskurssi: Lapin-vaellus

(03.09.2017 16:00 - 11.09.2017 09:00 ) Kevon luonnonpuisto, Utsjoki,

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri järjestää kesällä 2017 vasta-alkajan vaelluskurssin. Kurssilla perehdytään useamman vuorokauden kestävällä vaelluksella tarvittaviin varusteisiin ja taitoihin. Kokonaisuus huipentuu viikon mittaiseen ruskavaellukseen Kevon luonnonpuistossa syyskuun alussa. Vaelluksella päästään kokeilemaan kurssilla opittuja taitoja tositoimissa Pohjois-Lapin erämaaolosuhteissa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.8.

Vaelluskurssi: Lapin-vaellus - Lue lisää...

Vaatteidenvaihtotori

08.11.2017 klo 16:0019:00 Turku-sali, Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku,

Tuo vanhat vaatteesi vaihtoon tai tule vain tekemään löytöjä! Suosittu vaatteidenvaihtotori järjestetään jälleen marraskuussa.

Vaatteidenvaihtotori - Lue lisää...