Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Ympäristökasvatus / Sieppo

Sieppo

Sieppo

Sieppaa Sieppo ja lähde seikkailuun!

 

Siepolla on omat nettisivut osoitteessa www.sieppo.fi

Sieppo, Suomen ainut lasten luontolehti, vie sinut kuusi kertaa vuodessa seikkailuun – metsien vihreisiin varjoihin ja vesien sinisiin saloihin.

Kiehtooko sinua petojen villi elämä tai lintujen lumottu maailma? Oletko kiinnostunut lepakoista tai niittyjen kasveista? Vai hurahditko ötököihin? Löydät uskomattoman jänniä juttuja ihan läheltäkin, vaikka asuisit keskellä kaupunkia!

Siepossa on tarinoita aarnimetsistä, jännityskertomuksia autioilta saarilta ja kadunvarsilta, paljon tehtäviä ja arvoituksia.

Siiliklubin sivuilla Siepon lukijat raportoivat omista luontoseikkailuistaan ja tutkimuksistaan. Ihan kuka tahansa voi olla luonnontutkija – myös sinä! Tarvitset vain ripauksen uteliaisuutta ja seikkailuhenkeä.

Sieppo on tarkoitettu 612-vuotiaille lapsille, mutta ilahduttaa myös perheen pienimpiä. Ja aika moni aikuinenkin on Siepon salainen ystävä. Sieppo on Suomen paras lastenlehti!

Tilaa Sieppo tai liity Luonto-Liiton jäseneksi (lehti sisältyy jäsenyyteen). Sieppo ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Onko sinulla juttuehdotus tai haluatko antaa palautetta? Ota yhteyttä Siepon toimitukseen: sieppo.toimitus(at)luontoliitto.fi.