Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Ympäristökasvatus / Luontokerhoverkosto

Luontokerhoverkosto

Luonto-Liiton kerhoverkosto ohjaajien tukena.

Ohjaatko luontokerhoa esimerkiksi koululla, iltapäivätoiminnassa tai päiväkodissa? Vai haluaisitko perustaa luontokerhon ihan vain oman perheesi tai lähialueen vanhempien kanssa? Jos kaipaat helppoja vinkkejä ja tukea matalan kynnyksen ympäristökasvatukseen, Luonto-Liiton kerhoverkosto on Sinua varten!

Mukaan voivat tulla erilaiset lasten luontokerhot, nuorten kerhot ja ympäristöryhmät, perheiden järjestämät luontokerhot sekä säännöllistä luontotoimintaa tekevät koululuokat, päivähoito- ja iltapäivätoimintaryhmät.

Kerhoverkoston jäsenyys on maksuton!

Luontokerhoverkoston jäsenenä saat:

  • Maksutta lasten luontolehti Siepon (6 numeroa vuodessa) tai Nuorten Luonto -lehden (4 nroa vuodessa)
  • Luontokerhonohjaajan infokirjeet sähköpostitse. Kirjeestä löydät toimintaideoita ja vinkkejä hyödyllisistä materiaaleista, koulutuksista ja tapahtumista
  • Kutsut verkostolle suunnattuihin verkostotapaamisiin.
  • Luonto-Liiton Kevätseuranta-kampanjan materiaalit maksutta

Maksuttomien palveluiden lisäksi verkoston jäsenille on tarjolla koulutusta ja Luonto-Liiton ympäristökasvatusoppaat edullisin jäsenhinnoin.

Miten mukaan?


Ilmoita kerhosi mukaan kerhoverkostoon tällä 
lomakkeella.

Muutoksia toiminnassa? Verkostossa olevia luontokerhoja pyydämme ilmoittamaan meille osoitteenmuutoksesta yhteyshenkilön muuttaessa tai vaihtuessa. Jos luontokerhonne toiminta loppuu, ilmoitathan siitäkin meille.Kaikista muutoksista voi ilmoittaa tällä muutosilmoituslomakkeella. 


Lue lisää täältä

 

Kuva: Hanna Heikkilä