Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Ympäristökasvatus / Luontokerhoverkosto

Luontokerhoverkosto

Luonto-Liiton kerhoverkosto ohjaajien tukena.
Luontokerhoverkosto

Kuva: Hanna Heikkilä

Ohjaatko luontokerhoa esimerkiksi koululla, iltapäivätoiminnassa tai päiväkodissa? Liity luontokerhoverkostoon!

Mukaan voivat tulla erilaiset lasten luontokerhot, nuorten kerhot ja ympäristöryhmät, perhekerhot, ympäristöetsiväkerhot sekä säännöllistä luontotoimintaa tekevät koululuokat, päivähoito- ja iltapäivätoimintaryhmät.

Kerhoverkoston jäsenyys on maksuton. Jäsenet saavat kerhonohjaajan infokirjeen ja lasten luontolehti Siepon. Kerholehdeksi voi vaihtoehtoisesti valita Nuorten Luonnon

Luontokerhonohjaajan infokirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Kirjeestä löydät toimintaideoita sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista, materiaaleista ja koulutuksista.

Kevätseurantamateriaalit toimitamme kerhoverkoston jäsenille maksutta.

Kerhot voivat lainata monenlaista materiaalia ja tarviketta. Lainattavissa on muun muassa Tarinoita metsästä DVD, Kosketa puuta, maista mustikkaa -luontopolku, sekä luuppeja. Huom! Lainaustoiminnassa on ajoittaisia katkoja Covid-19 pandemiasta johtuen.

Maksuttomien palveluiden lisäksi verkoston jäsenille on tarjolla koulutusta ja Luonto-Liiton ympäristökasvatusoppaat edullisin jäsenhinnoin.

 

Miten mukaan?

Tällä lomakkeella voit jättää liittymispyynnön kerhoverkostoon. Kerhorekisterin tietosuojaan voi tutustua rekisteriselosteessa.

Muutoksia toiminnassa? Verkostossa olevia luontokerhoja pyydämme ilmoittamaan meille osoitteenmuutoksesta yhteyshenkilön muuttaessa tai vaihtuessa. Jos luontokerhonne toiminta loppuu, ilmoitathan siitäkin meille.

Kaikista muutoksista voi ilmoittaa tällä muutosilmoituslomakkeella.