Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Toimintaryhmät

Toimintaryhmät

Haluatko olla mukana toimittamassa Luonto-Liiton lehtiä? Miettiä kulutuskysymyksiä? Suojella metsiä, Itämerta tai Suomen suurpetoja? Opetella järjestötoiminnan kiemuroita? Meillä saat tehdä!

Toimintaryhmät keskittyvät hoitamaan tietyn aihepiirin asioita Luonto-Liitossa. Katso mikä sinua kiinnostaa ja osallistu!

Miten pääsen mukaan?

Miten tämä toimii?

Toimintaryhmiin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Innostus ja kiinnostus asiaan riittää.  Osallistumalla pääset oppimaan.

Toimintaryhmien toimintaa ohjaavat niiden omat jaostot. Jaostot ovat ikään kuin toimintaryhmiensä hallituksia. Esimerkiksi ilmastoryhmän toimintaa ohjaa ilmastojaosto.

Toimintaryhmiin kuuluu kuitenkin paljon myös muita jäseniä kuin vain jaoston viralliset jäsenet. Päästäksesi mukaan toimintaryhmiin sinun ei siis tarvitse ensin hakeutua jaostoihin. Jaostot hoitavat ryhmien hallinnon, ryhmien aktiivit tekevät toiminnan!

Muuta tekemistä Luonto-Liitossa

Luonto-Liiton Nuorten Luonto -lehti hakee jatkuvasti uusia nuoria avustajia kirjoittamaan, valokuvaamaan ja kuvittamaan. Tutustu lehteen ja ilmoittaudu avustajaksi: www.nuortenluonto.fi

Luonto-Liiton paikallistason toimintaa toteuttavat piirit ja paikallisyhdistykset. Piirit pitävät leirejä, retkeilevät ja järjestävät erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

 

Sivun kuva: Teemu Saloriutta