Sijainti: Pääsivu / Tuotteet / Tilaa tuotteita

Tilaa tuotteita

* Tuotemyyntimme sulkeutuu joulun ajaksi 15.12., johon mennessä tulleet tilaukset postitetaan 16./17.12. Avaamme taas puotimme 7.1.2020*

Tue Luonto-Liiton susiryhmää ostamalla tukituotteita. Voit tilata tuotteita täyttämällä tämän sivun lomakkeen, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen materiaalit[ät]luontoliitto.fi tai soittamalla numeroon 09 68 444 20. 

HUOM tuotteita on tilattava vähintään kymmenellä eurolla (summaan ei lasketa posti- ja pakkauskuluja).

Tilauksiin lisätään posti- ja pakkauskulut. Alle 100 euron tilaukset maksetaan tilauksen jälkeen erikseen postitse toimitettavalla laskulla. 100 euron ja sen ylittävät tilaukset laskutetaan sähköpostilaskulla ennen tuotteiden lähettämistä.

Huomioithan, että noutamaton paketti ei ole asiakaspalautus. Veloitamme meille palautuneista noutamattomista lähetyksistä 15 euroa toimitus- ja käsittelykuluja.

Alle 100 euron tilaukset pyritään toimittamaan kahden viikon sisällä. 100 euron ja sen ylittävien tilauksien arvioitu toimitusaika on maksun jälkeen 2-3 viikkoa. 

Merkitse haluamiesi tuotteiden tilauskenttään tilattava kappalemäärä sekä tarvittaessa koko (saatavilla olevat koot on mainittu tuotteen kuvauksessa).

Tuotteet:

 

   Hinta: 15€

 

Hinta: 15€