Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Hae töihin SaKan luontoleireille kesälle 2021!

Hae töihin SaKan luontoleireille kesälle 2021!

Haemme johtajia, ohjaajia ja kokkeja kesän 2021 Karhon lastenleirille ja Norppaleirille, ja lisäksi haemme kokkia Karhon nuortenleirille!

Leirien päivämäärät:
Karhon lastenleiri 11.-16.7.2021
Norppaleiri 18.-23.7.2021
Karhon nuortenleiri 25.-30.7.2021

Palkkaus:
Johtajalta (palkkio 260e/leiri) edellytetään kokemusta Luonto-Liiton leireistä ja organisointikykyä. Eduksi ovat luonnontuntemus, sakalaisuus ja ensiaputaidot.

Yli 18-vuotiailta ohjaajilta (palkkio 200e/leiri) edellytetään aiempaa leirikokemusta tai vastaavaa. Kaikille ohjaajille ovat eduksi luonnontuntemus, sakalaisuus sekä ensiaputaidot.

Alle 18-vuotiaille ohjaajille (palkkio 140e/leiri) on eduksi kokemus luontoleireistä, kiinnostus luonto- ja ympäristöasioihin sekä sakalaisuus.

Kokilta (palkkio 260e/leiri) edellytetään kokemusta kokkauksesta leiriolosuhteissa, itsenäisyyttä, lapsiystävällisyyttä ruoissa ja kasvisruuan valmistustaitoa.

Ajokortti ja auto ovat plussaa!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sakanleirit@luontoliitto.fi