Sijainti: Pääsivu / Toiminta / Työ- ja harjoittelupaikat

Työ- ja harjoittelupaikat

Luonto-Liiton Pohjois-Suomen piiri tarjoaa työ- ja harjoittelupaikkoja luonnonharrastuksen, lasten ympäristökasvatuksen ja ympäristönsuojelun parissa!

mehta23

Työllistämme vuosittain nuoria esimerkiksi leirien ja kerhojen muodossa. Meillä on myös ollut luontoalan opiskelijoita tekemässä harjoitteluaan.

Tarjoamme koulutuksia mm. leirin- ja kerho-ohjaajan työtehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata entuudestaan. Ota rohkeasti yhteyttä (possu[at]luontoliitto.fi), jos sinua kiinnostaa tulla meille töihin tai harjoitteluun!


Leiriohjaaja

Järjestämme kesäisin lasten ja nuorten leirejä, joille rekrytoimme vuosittain innokkaita ohjaajia. Leiriohjaajana pääset kehittämään mm. ympäristökasvattamisen taitojasi yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

Ennen leirejä järjestämme leirinohjaajakoulutuksen, joka ohjaajalla tulee olla käytynä ennen leirejä. Mikäli et pysty osallistumaan Possun järjestämään koulutukseen, kannattaa kurkata muiden piirien järjestämien koulutuksien ajankohdat!

 

Leirikokki

Tarvitsemme leireillemme myös kokkeja, joten mikäli ruoanlaitto on juttusi ja sinua kiinnostaa työ leirikokkina, ota meihin yhteyttä!

 

Kerhonohjaaja

Järjestämme syksyisin ja keväisin lasten ja nuorten kerhoja. Ennen kerhokauden alkua pidämme kerhonohjaajakoulutuksen, joka tulee olla käytynä ennen kerhonohjaajana toimimista.

Kerhojen sisältö on hyvin pitkälti ohjaajien itse päätettävissä. Tarvittaessa kuitenkin ideoimme kerhosisältöä ohjaajien kanssa. Mikäli olet ympäristöasioista kiinnostunut innokas nuori, joka haluaisi järjestää luontokerhoa, ota meihin yhteyttä!

 


Kuva © Pinja-Emilia Lämsä

« heinäkuu 2022 »
heinäkuu
matiketopelasu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031