Sijainti: Pääsivu / Vaikuta / Tue toimintaa

Tue toimintaa

Tue metsiensuojelua ja metsäryhmän toimintaa!

Tue metsätoimintaa!

Lahjoita

Metsätoiminnan tukeminen on kustannustehokkain tapa suojella Suomen metsiä. Pääosin vapaaehtoisvoimin tehtävä työ ei pyöri ilman rahoitusta. Tue toimintaamme ja varmista tehokkaan, pitkäjänteisen ja reippaan metsiensuojelutyön tulevaisuus!

Anna joululahjaksi tukea

Lahjoitus Luonto-Liiton metsäryhmän metsiensuojelutyöhön on myös mainio joululahjaidea! Lahjan saajalle voit tulostaa joko värillisen tai mustavalkoisen lahjakirjan:
Lataa värillinen lahjakirja pdf-tiedostona
Lataa mustavalkoinen lahjakirja pdf-tiedostona

Maksuohjeet

Maksa haluamasi lahjoitussumma Luonto-Liiton tilille. Muista merkitä tilisiirron viestikenttään "lahjoitus metsätoimintaan".

Tilitiedot:

IBAN: FI62 1574 3007 1006 37
BIC: NDEAFIHH


Rahankeräyslupa

Keräysluvan saaja: Luonto-Liitto ry 
Keräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus 
Keräysluvan numero: RA/2017/703
Myöntämisajankohta: 10.7.2017 
Toimeenpanoaika: 10.7.2017–30.6.2019  
Toimeenpanoalue: koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristötoiminnan sekä kerho- ja leiritoiminnan ja kouluvierailujen toteuttamiseen: materiaalin tuottamiseen, koulutus-, leiri-, kurssi-, retkitoiminnan ja luentojen järjestämiseen sekä toiminnan koordinoinnista aiheutuviin kuluihin. Varoja käytetään myös alueellisen, vastaavan toiminnan tukemiseen. Vuonna 2017 kehitetään erityisesti alueellista toimintaa, aktivoidaan nuoria osallistumaan järjestön päätöksentekoon ja ympäristötoimintaan järjestämällä esim. ympäristövaikuttamisen kursseja ja tukemalla aktiivisesti alueellisia vapaaehtoisia. 

Lahjoittamalla rahaa Luonto-Liitolle mahdollistat tärkeän lasten ja nuorten ympäristökasvatustyömme, suomalaisen luonnon, kuten metsien, susien ja muiden suurpetojen sekä Itämeren suojelun sekä tarjoamamme monipuolisen lasten ja nuorten luonnonharrastustoiminnan. Tukesi on meille tärkeää, tule mukaan lahkoittajaksi! Voit lahjoittaa verkkolahjoituksella, soittamalla varainkeruupuhelimeen, tekemällä testamenttilahjoituksen tai osoittaa tukesi liittymällä jäseneksi.