Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Piknik-kokous Helsingissä 14.6.

Piknik-kokous Helsingissä 14.6.

Luonto-Liiton metsäryhmän kesäkuun kokous pidetään ulkona puistossa kesän kunniaksi! Tule sinäkin mukaan!

Yhteislähtö Luonto-Liiton keskustoimistolta osoitteesta Annankatu 26 A 5.krs Helsinki 14.6. klo 17:00. Menemme johonkin toimiston läheiseen puistoon. Piknik pidetään nyyttärityyliin: ota siis mukaan jotakin kaikille tarjottavaa (mieluiten vegaanista).

Jos et ehdi mukaan yhteislähtöön, soita Saarelan Sinile (puh. 041 5353 963) ja varmista missä ollaan.

Kokouksessa käsitellään mm. alla listattuja asioita, mutta tarkoitus on vapaamuotoisesti keskustella vaikka mistä metsien- ja luonnonsuojeluun liittyvästä.
- Kesän inventointi-update
- Nettisivujen päivitystalkoot
- Valtionmaat-kampanjan suunnittelua ensi syksylle

Jos sää on huono, niin pidetään kokous Luonto-Liiton toimistolla, tai keksitään joku muu sisäpaikka.

Tervetuloa!!!