Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Opintopiiri 7.12: Kansalaisten näkemyksiä Suomen metsistä ja metsäpolitiikasta

Opintopiiri 7.12: Kansalaisten näkemyksiä Suomen metsistä ja metsäpolitiikasta

Luonto-Liiton metsäryhmän opintopiiri jatkuu:

Kansalaisten näkemyksiä Suomen metsistä ja metsäpolitiikasta

Ma 7.12. klo 18, Valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijatila Kuppala, Unioninkatu 37, käynti Yrjö-Koskisen kadun puolelta

Metsiensuojelusta ja -käytöstä kiinnostuneen on syytä tuntea kohderyhmänsä, eli kansalaiset. Mitä asioita kansalaiset pitävät tärkeinä metsiin liittyen ja mitä he ajattelevat metsiä koskevasta päätöksenteosta? Kansalaisilta löytyy tutkimuksen mukaan ymmärrystä monimuotoisuuden suojelulle, mutta suhtautuminen luonnonsuojeluun on kuitenkin ristiriitaista.

Aiheeseen alustaa Suomen metsät ja metsäpolitiikka - kansalaisten näkemyksiä -tutkimusraportin tehnyt yliopiston tutkija Annuka Valkeapää.

Tutkimusraportti: http://www.mm.helsinki.fi/mmekn/tutkimus/julkaisut/Report55.pdf

Sini Eräjää, sini.erajaa@luontoliitto.fi, p. 050 358 3838