Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Lähimetsäretki Espoon Suvisaaristoon 6.11.

Lähimetsäretki Espoon Suvisaaristoon 6.11.

Tervetuloa pyhäinpäivän retkelle kauniiseen ja luonnoltaan monipuoliseen Suvisaaristoon, jossa voi nähdä muun muassa tervaleppäluhdan, tunnelmallista vanhaa metsää, muhkeita puuyksilöitä ja komeita kallioita - suojeltua ja suojelematonta metsää. Retkellä havainnoidaan luonnontilaisen vanhemman metsän piirteitä ja lajeja sekä nautitaan marraskuisen luonnon hiljaisesta tunnelmasta.

Mukaan suositellaan vedenpitäviä kenkiä märän luhdan ylitykseen ja syksyisen kostealla metsänpohjalla kävelyyn.

Retken kesto kolmisen tuntia, omat eväät sallittu!

La 6.11. Lähtö bussilla nro 145 Kampin asemalta (laituri 50) klo 10.31 vuorolla. Suvisaaristossa Ramsösundin pysäkillä n. klo 11.05 (jos tulet esim. suoraan Espoosta).

Lisätiedot: Kaisa Illukka 050-366 5038, kaisa.illukka(ät)teak.fi

* Luonto-Liiton Uudenmaan piirin lähimetsäretkillä tutustutaan pääkaupunkiseudun suojelunarvoisiin metsiin Luonto-Liiton metsäryhmäläisten kanssa.