Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Hävitetty metsä -elokuvakiertue Seinäjoella 20.11. klo 14

Hävitetty metsä -elokuvakiertue Seinäjoella 20.11. klo 14

Luonto-Liiton metsäryhmän Hävitetty metsä -elokuvakiertueen näytös järjestetään Seinäjoella lauantaina 20.11. klo 14 alkaen Nurmon Nuorisokeskuksessa (os. Nurmontie 22). Kiertue esittelee kuvakulmia metsien tilaan ja on kannanotto sekä dokumentti Suomen metsien kohtalosta.

Lähdehän hetkeksi kanssamme puhumaan metsistä, niiden koskettavuudesta ja menetyksen tuskasta. Vanhat metsämme hupenevat huimaa vauhtia ja tilalle kasvaa vain viljelymetsää!

Mukana tilaisuudessa on Ikimetsän ystävät ry:n sihteeri Mikko Sorjanen. Ikimetsän ystävät toimii Luonnonperintösäätiön tukiyhdistyksenä. Säätiö hankki juuri ensimmäisen metsäkohteensa Etelä-Pohjanmaan alueelta. Säätiöllä on kaikkiaan jo 26 metsiensuojelukohdetta ympäri maata.

Tilaisuudessa kahvi / teetarjoilu. Tilaisuus päättyy noin klo 16, jonka jälkeen pidetään Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry:n syyskokous.

Tervetuloa mukaan kaikki metsistä kiinnostuneet! Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden järjestää Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry yhteistyössä Luonto-Liiton sekä Ikimetsän ystävien kanssa.

Lisätietoja:
Pohjanmaan piirin aluesihteeri Teemu Tuovinen: 06-3127577 / pohjanmaa(ät)sll.fi