Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Esittele sinulle merkityksellinen metsä!

Esittele sinulle merkityksellinen metsä!

Luonto-Liiton metsäryhmä aloittaa metsäblogissaan juttusarjan ”Kuukauden metsä”, jossa esitellään kerran kuussa yksi erityinen metsä. Lähetä meille pieni juttu itsellesi läheisestä tai tärkeästä metsästä! Haluamme kuulla metsistä, joihin liittyy jokin omakohtainen kokemus tai tarina, tai joka on tavalla tai toisella tärkeä kirjoittajalle. Metsä voi olla vaikkapa pieni kaupunkimetsä tai aarniometsä tiettömien taipalaitten takana tai jotain siitä väliltä; tärkeintä on kirjoittajan omakohtainen suhde kyseiseen metsään. Kerro vapaasti missä ja millainen metsä on, miksi kyseinen metsä on sinulle tärkeä, millaisia muistoja siihen liittyy ja mitä siellä olet kokenut. Liitä juttuun myös kuva tai kuvia metsästä.

Kirjoitukset voi lähettää sähköpostitse Luonto-Liiton harjoittelija Kati Tiitolalle osoitteeseen kati.tiitola ät luontoliitto.fi