Sijainti: Pääsivu / Materiaalit / Tilaa tuotteita

Tilaa tuotteita

*Toimitusaikamme ovat pidentyneet. Pahoittelumme!*

Tue Luonto-Liittoa ostamalla tukituotteita!

Voit tilata tuotteita täyttämällä tämän sivun lomakkeen, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen materiaalit[ät]luontoliitto.fi tai soittamalla numeroon (09) 684 4420.

HUOM tuotteita on tilattava vähintään kymmenellä eurolla (summaan ei lasketa posti- ja pakkauskuluja).

Tilauksiin lisätään posti- ja pakkauskulut. Tuotteet, jotka eivät mahdu normaalikirjeen mittoihin toimitetaan joko maksikirjeenä (alle 500 g lähetyskulu 17 e) tai Matkahuollon Lähellä pakettina (alle 2 kg lähetyskulu 14 e).  Selvästi alle 100 euron tilaukset maksetaan tilauksen jälkeen erikseen postitse toimitettavalla laskulla. Noin 100 euron ja sen ylittävät tilaukset laskutetaan sähköpostilaskulla ennen tuotteiden lähettämistä.

Huomioithan, että noutamaton paketti ei ole asiakaspalautus. Veloitamme meille palautuneista noutamattomista lähetyksistä 15 euroa toimitus- ja käsittelykuluja.

Selvästi alle 100 euron tilaukset pyritään toimittamaan kahden viikon sisällä. Ennakkolaskutettavien noin 100 euron ja sen ylittävien tilauksien arvioitu toimitusaika on maksun jälkeen 2-3 viikkoa. 

Merkitse haluamiesi tuotteiden tilauskenttään tilattava kappalemäärä sekä tarvittaessa koko. Muistathan tarkistaa saatavuuden tuotteen kuvauksesta.

Maksuton materiaali
Huom! Myös maksuttomasta materiaalista peritään postimaksu, jos tilauksessa on yli 5 tuotetta.

Julisteet
Postitse julisteet toimitetaan taitettuina A4-kokoon.


 

 

    Hinta: 5€


 

  

Hinta: 3€

Ympäristökasvatusoppaat


     

     Hinta: 20€
    Hinta: 5€ Tilapäisesti loppu!

 

 

 

     Hinta: 20€

T-paidat ja hupparit

 

Hinta: 20€

 

   Hinta: 25€

   Hinta: 15€

 

Hinta: 20€

 

 

Hinta: 55€

Muut tuotteet