Sijainti: Pääsivu / Järjestö / Tue toimintaa / Luonnonystävän joululahja

Luonnonystävän joululahja

Ilahduta luonnonystävää ja anna joululahjaksi lahjoitus Luonto-Liitolle. Lapselle tai nuorelle voit kääriä pakettiin Nuorten Luonnon tai lasten luontolehti Siepon ja antaa lahjaksi Luonto-Liiton jäsenyyden.

Tukemalla meitä tuet työtämme luonnonsuojelun ja ympäristökasvatuksen parissa. 

Lahjan saajaa voit muistaa oheisilla digikorteilla.

Toimi näin:

Tee lahjoitus Luonto-Liitolle verkkomaksulla täällä

Voit vaihtoehtoisesti tehdä lahjoituksen tilisiirrolla: Nordea FI6215743007100637, viite: 5015010200

Lahjajäsenyyden voit hankkia joko verkkomaksulla tai laskulla täältä. Uudet jäsenet saavat samalla jäsenlahjaksi Siepon puuhakirjan.

Yritykset saavat joululahjoituksen tehtyään räätälöidyn digitaalisen joulukortin omalla logolla ja tervehdystekstillä, tiedustelut: viestinta@luontoliitto.fi. Vaihtoehtoisesti voitte käyttää valmiita korttimalleja.

Voit ladata haluamasi kortin koneellesi klikkaamalla kuvaa, jolloin se aukeaa isompana. Hömötiaisen on kuvannut Pentti Sormunen (Vastavalo) ja kärpän Ville Heikkinen (Vastavalo).

 

Miten lahjoituksesi käytetään?

Luonto-Liitolle lahjoitetut varat käytetään lasten ja nuorten ympäristökasvatukseen sekä luonnonharrastus- ja ympäristötoimintaan. 

Esimerkkejä toiminnasta, jota tuellasi voidaan toteuttaa:

  • 10 eurolla Luonto-Liitto voi lähettää lasten luontolehti Siepon neljälle kerholle tai koululuokalle.
  • 15 eurolla Luonto-Liitto voi järjestää kahdeksalle lapselle luontoretken metsään tai rannalle.
  • 25 eurolla Luonto-Liitto voi järjestää kevätretken tai kustantaa lasten kevätseurannan vinkkipaketin yhdelle koululuokalle.
  • 50 eurolla  Luonto-Liitto voi tarjota koululle luonto- tai retkilähettilään vierailun. Kouluvierailuun sisältyy kaksi oppituntia esimerkiksi metsien-, susien- tai Itämeren suojelusta tai elämyksellinen metsä- tai rantaretki yhdelle koululuokalle.
  • 100 eurolla Luonto-Liitto voi järjestää maahanmuuttajille ja suomalaisille perheille yhteistä luontotoimintaa, kuten luontoretken, tai kattaa osan perhekerhon kuluista. 
  • 3000 eurolla Luonto-Liitto voi tarjota luontokerhon koko vuodeksi kymmenelle lapselle.