Sijainti: Pääsivu / Liity / Liity jäseneksi (maksu laskulla)

Liity jäseneksi (maksu laskulla)

Liity jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Voit myös ostaa jäsenyyden lahjaksi. Jäsenmaksu on 28 €. Jos haluat jäsenlahjaksi tehtäväkirjan, kirjoita "tehtäväkirja" lisätiedot-kenttään.

Jos annat jäsenyyden lahjaksi, ilmoita myös jäsemaksun maksajan nimi ja yhteystiedot. Varmista jäsenyyden saajan tai alaikäisen jäsenen huoltajan suostumus jäseneksi liittämiselle. 

Jos olet kirjoilla oppilaitoksessa, lue lisää Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton opiskelijajäsenyydestä.

Osoitteenmuutoksen, uusien perhejäsenten lisäämisen ja muut jäsenyyden muutokset voit tehdä muutoslomakkeella. Jos haluat ainoastaan tilata Siepon tai Nuorten Luonnon, mutta et liittyä Luonto-Liiton jäseneksi, käytä lehtien tilauslomaketta.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioista, lähetä postia osoitteeseen toimisto[ät]luontoliitto.fi. Tietosuojaselosteen pääset lukemaan täällä.

*Punaisella neliöllä merkatut kentät ovat pakollisia.

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten järjestö, jonka jäsenyys on tarkoitettu erityisesti 0–29-vuotiaille. Muistathan myös liittää perheen kaikki lapset ja nuoret perhejäseniksi, se on ilmaista!

Jäsenlehti   Valitse haluamasi jäsenlehti:Jäsentiedot
Laskutusosoite Täytä vain mikäli laskutusosoite on eri kuin jäsenen osoite.

Perhejäsenet:

Perhejäseneksi voivat liittyä varsinaisen jäsenen perheenjäsenet tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt. Voit myös valita perhejäsenelle oman lehden hintaan 12,50€/vuosikerta.

Ilmoita oheisessa kentässä perhejäseniksi liitettävien nimi, syntymävuosi sekä tarvittaessa tilattava lehti.