Sijainti: Pääsivu / Liity

Anna Luonto-Liiton jäsenyys joululahjaksi, saat Lasten luontokalenterin 2017!

Liity jäseneksi tai anna jäsenyys lahjaksi, saat upean Lasten luontokalenterin 2017!

Luonto-Liiton jäsenyys on joululahja, joka ilahduttaa pitkään. Tänä vuonna lahjajäsenyyden antajat saavat itselleen Lasten luontokalenterin 2017, jonka kuvissa esiintyvät Sieppo-lehdestä tutun Laila Nevakiven upeat eläimet. Värikäs luontokalenteri ilahduttaa seinällä niin aikuisia kuin lapsia.

Toimi nopeasti, sillä kalentereita painetaan vain pieni erä! Voit valita, haluatko kalenterin itsellesi vai lähetetäänkö se lahjan saajalle. Myös kaikki jäseneksi liittyvät saavat halutessaan kalenterin. Jaamme kalentereita niin kauan kuin tavaraa riittää. Liity jäseneksi tai tilaa lahjajäsenyys alla olevasta linkistä.

Huom. Kalenteritarjous on tarkoitettu vain uusille jäsenyyksille. Vanhat jäsenyydet jatkuvat automaattisesti.

Liity jäseneksi 

Luonto-Liiton jäsenmaksu on 25€. Voit liittää kaikki saman perheen lapset ja nuoret perhejäseniksi maksutta! Voit myös ostaa jäsenyyden lahjaksi. Luonto-Liitto on lasten ja nuorten järjestö, jonka jäsenyys on tarkoitettu erityisesti 1–29-vuotiaille. Yli 29-vuotiaille tarjoamme kannatusjäsenyyttä.

Jäsenemme saavat mainion lasten luontolehti Siepon tai raikkaasti ajankohtaisiin aiheisiin paneutuvan Nuorten Luonto -lehden. Jäsenet saavat myös alennusta Luonto-Liiton materiaaleista, leireistä ja koulutustapahtumista. Katso kaikki jäsenedut täältä!

Jäsenyys jatkuu automaattisesti, jos sitä ei irtisanota.