Sijainti: Pääsivu / Kouluille / Kouluvierailut / Opettajalle / Tilaa kouluvierailu

Tilaa kouluvierailu

Tilaa kouluvierailu

Kuva: Hanna Heikkilä

 


 

 

 

 

 


Luonto-Liiton kouluvierailut ovat koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi tauolla näillä näkymin koko kevään 2020. Voit kuitenkin tilata vierailun syksylle. 

Jos kaipaat luontoon liittyvää tekemistä, osallistu kevätseurantaan osoitteessa www.kevatseuranta.fi. 

(Ulkona luonnossa virustartunnan saaminen on epätodennäköistä kun pidät sopivaa välimatkaa muihin luonnossa liikkujiin ja vältät ruuhkaantuvia eväspaikkoja ym.)

 

 

UUTTA 2019: Vieraslajivierailut ovat startanneet! Vierailuja voi tilata yläkouluihin pääkaupunkiseudulla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Oulun seudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Kouvolan seudulla sekä Seinäjoen seudulla.

Tilaa vieraslajivierailu tästä


Metsäaiheisia vierailuja teemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Etelä-Savossa ja Turun seudulla. Vierailun pääset tilaamaan alla olevasta linkistä.

Tilaa metsävierailu tästä


Itämeri-aiheisia vierailuja teemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla/Uudellamaalla, Kouvolan seudulla, Varsinais-Suomessa, Porin seudulla ja Jyväskylän seudulla. Vierailun pääset tilaamaan alla olevasta linkistä.

Tilaa Luonto-Liiton Itämeri-vierailu tästä


Suurpetovierailuja toteutetaan tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Pohjois-Karjalassa ja Keski-Suomessa. Vierailun pääset tilaamaan alla olevasta linkistä.

Tilaa Luonto-Liiton suurpetovierailu tästä


Kiertotalousvierailuja järjestämme pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa, Kuopion seudulla sekä Oulun seudulla.

Tilaa Luonto-Liiton kiertotalousvierailu tästä


Jos sinulla on kysyttävää kouluvierailuista, laita viestiä kouluvierailuvastaavalle: katri.pasanen[at]luontoliitto.fi, tai soita 044 700 6113.