Sijainti: Pääsivu / Kevätpäivät 2020 / Kohde ja saapuminen

Kohde ja saapuminen

Kevätpäivät pidetään Taivassalossa Tippsundin leirialueella. Tapahtumapaikalle pääsee tilausajobussilla, joka lähtee Helsingistä ja kulkee Turun ja Taivassalon keskustan kautta.

Tippsund

Tippsund on Turun kaupungin nuorisoleirialue, joka sijaitsee Saaristomerellä Taivassalon kunnan alueella. Saarelle pääsee maantiesiltaa pitkin. Leirialue on 10 kilometrin päässä Taivassalon keskustasta. Turusta sinne on noin tunnin ajomatka.

Leirialue sijaitsee suoraan meren rannassa. Alueella on majoituskäyttöön 8 mökkiä, joissa jokaisessa on sängyt kuudelle hengelle. Vuoteissa on patjat, tyynyt ja peitot. Mökeissä ei ole sisävessoja eikä juoksevaa vettä, mutta päärakennuksessa on. Majoittua voi myös lämmitetyssä kamiinateltassa tai omassa majoitteessa. Telttailutilaa on runsaasti.

Kevätpäivien ohjelmaa pidetään päärakennuksen ison salin ohella myös saunatuvassa, mökeissä ja ulkona. Osallistujien on hyvä huomioida tämä vaate- ja kenkävalinnoissaan: tilasta toiseen siirrytään ulkokautta.

Saapuminen

Kevätpäiville järjestetään yhteiskuljetus tilausajobussilla. Yhteiskuljetuksen lähtö- ja paluupaikka on Helsinki, ja matkalla pysähdytään Turussa ja tarvittaessa Taivassalon keskustassa

Yhteiskuljetuksen alustava saapumisaikataulu perjantaina:

Klo 17 Helsinki
Klo 19:30 Turku
Klo 20:30 Tippsund

Yhteiskuljetuksen alustava paluuaikataulu sunnuntaina:

Klo 14:30 Tippsund
Klo 15:30 Turku
Klo 18 Helsinki

Muualta Suomesta saapuvat osallistujat voivat matkustaa junalla tai linja-autolla Turkuun tai Helsinkiin ja nousta siellä tilausajon kyytiin. Tukea matkakuluihin voi tiedustella kotiseutunsa piiriltä.

Jos haluaa tulla käymään vain päiväksi, voi ottaa linja-auton Taivassaloon, mistä joku tapahtuman järjestäjätiimin vapaaehtoisista voi tulla hakemaan autolla. Tästä on kuitenkin sovittava hyvissä ajoin etukäteen.

Mikäli yhteiskuljetuksella tai julkisella liikenteellä saapuminen ei onnistu, kevätpäiville voi tulla myös omalla kyydillä. Autoilijoita kannustetaan ilmoittamaan mahdollisuudesta tarjota kimppakyytipaikkoja muille osallistujille.

Kuvat © Teemu Saloriutta (ensimmäinen kuva), Milla Aalto