Sijainti: Pääsivu / Kevätpäivät 2020 / Esteettömyys

Esteettömyys

Haluamme, että kaikki voivat tuntea olonsa tervetulleiksi kevätpäiville. Tälle sivulle on kerätty tietoa esteettömyyteen liittyvistä asioista. Tietoja täydennetään, ja palautetta sisällöstä otetaan kiitollisuudella vastaan.

Tapahtumapaikka ja puitteet

Tippsundin leirialuetta ei valitettavasti ole rakennettu esteettömäksi. Laaja pihapiiri on paikoin epätasaista maastoa. Rakennukset sijaitsevat hajanaisesti ympäri aluetta. Invavessoja ei ole.

Päärakennus, sauna ja yksi mökeistä on varustettu pyörätuoliluiskalla. Saunarakennuksessa pukuhuoneen, suihkutilan ja saunan väliovissa on kuitenkin kynnykset.

Päärakennuksen vessat on sukupuolitettu, mutta ulkohuussit eivät ole. Ilmoittautumisen yhteydessä keräämme tiedot tarvittavista saunavuoroista ja majoitukseen liittyvistä toiveista. Sisätilamajoitus on kuuden hengen mökeissä. Ulkona voi majoittua yhteisessä kamiinateltassa tai omatoimisesti.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa mahdollisista allergioista ja yliherkkyyksistä, jotta ne voidaan huomioida mahdollisimman hyvin. Infoviestissä kehotetaan välttämään voimakkaiden tuoksujen käyttöä. Osallistujat eivät saa tuoda lemmikkieläimiä mukanaan.

Osallistumisen kulut

Kevätpäivien osallistumismaksu 15/20 € sisältää matkat tilausajolla Helsingistä ja Turusta. Kauempaa matkustavat voivat kysyä tukea julkisen liikenteen matkakuluihin oman kotiseutunsa piiriltä. Osallistuja voi saada piiriltään matkakulukorvauksen kulutositteita (matkalippuja tai kuittia) vastaan.

Osallistujien on mahdollista saada retkeilyvarusteita lainaan tapahtuman ajaksi. Esimerkiksi omatoiminen telttailu kevätpäivillä ei edellytä teltan omistamista. Lainavarustetoiveet voi kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumismaksuun liittyvät kysymykset voi lähettää tapahtuman koordinaattorille (ks. yhteystiedot alla).

Lisätietoja

Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri on julistautunut Syrjinnästä vapaaksi alueeksi ja toimii järjestölle laaditun tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Kaikissa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä saa apua tapahtuman koordinaattorilta luottamuksellisesti:

Milla Aalto
milla.m.aalto[ät]utu.fi
050 5722 345

Kuvat © Maiju Laitanen, Susanna Soisalo, Samu Sarasoja