Sijainti: Pääsivu / Itämeri / Muoviton meri / Ajankohtaista / Nuorten Itämeri-leiri 18.–23.7.2015

Nuorten Itämeri-leiri 18.–23.7.2015

Luonto-Liitto järjestää tänä vuonna Itämeri-leirin Hangossa. Kansainvälinen leiri on tarkoitettu yli 15-vuotiaille nuorille.
Nuorten Itämeri-leiri 18.–23.7.2015

Kuva: Ekaterina Laukkonen

Haluatko nähdä Suomen rannikon uudesta näkökulmasta? Oletko kiinnostunut meritutkimuksesta? Nautitko ulkoilusta, luonnonrauhasta ja leirielämästä? Haluatko tutustua muihin nuoriin Itämeren rannikolta Venäjältä ja Virosta ja vaikuttaa yhteisen merenlahtemme tulevaisuuteen?

Itämerileiri tarjoaa kaiken tämän ja vielä enemmän. Leirin tarkoitus on sukeltaa pintaa syvemmälle ainutlaatuisen murtovesialtaamme maailmaan. Rentouttavan leirielämän lisäksi tutkimme Itämeren eliöitä ja kasveja niin vedessä kuin maalla ja tapaamme asiantuntijoita. Pääsemme myös tutustumaan Suomenlahtivuoden 2014 aikana hankittuun viimeisimpään tieteelliseen tietoon ja soveltamaan sitä Itämeren tulevaisuuden kannalta.

18.–23.7. Itämeri-leiri Bengtsårin saarella Hangossa (15+ -vuotiaille).

Lue lisää ja ilmoittaudu Luonto-Liiton Uudenmaan piirin sivulla!