Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Yhdessä luontoon!

Yhdessä luontoon!

Tänä syksynä Luonto-Liitto kutsuu lähtemään luontoon yhdessä lapsen tai nuoren kanssa.

Syksy on parasta aikaa luontoretkeilylle. Syksyiset metsät, suot ja rannat ovat täynnä voimakkaita värejä ja kirpeitä syksyn tuoksuja kasvien pukeutuessa syysasuun. Lintujen muutto on upeaa seurattavaa, ja soilta tai metsistä voi vielä löytää vaikkapa karpaloita tai sieniä.

Ruskaretkille tai karpalosuolle on hauskinta lähteä porukalla. Luonto-Liitto kutsuu kaikki lapset ja nuoret sekä heidän läheiset aikuisensa yhdessä luontoon. Toimintamme on mainio väylä tutustua retkeilyyn tai aloittaa uusi luontoharrastus, saada tietoa ja rohkaisua tai vaikkapa tavata samanhenkisiä ihmisiä. Pyydä kaverisi, lapsesi, kummilapsesi tai kuka tahansa sinulle läheinen lapsi tai nuori mukaan vaikkapa lähimetsään, tutustumaan Luonto-Liiton toimintaan ja liittymään jäseneksi. Liittymällä nyt saatte vuoden 2017 jäsenyyden maksutta.

Lähdetään yhdessä luontoon – liity jäseneksi täällä: www.luontoliitto.fi/liity

#yhdessäluontoon