Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Virheitä jäsenmaksulaskuissa

Virheitä jäsenmaksulaskuissa

Luonto-Liitto pahoittelee painossa syntyneitä virheitä jäsenmaksujen laskutuksessa.
Virheitä jäsenmaksulaskuissa

Kuva: Antti Salovaara

Osa jo eronneista jäsenistä on saanut virheellisesti laskun ja osan lasku on jäänyt saamatta.

Syynä virheisiin oli, että osa jäsentiedoista oli jäänyt Luonto-Liitosta riippumattomista syistä päivittymättä käyttämämme painotalon jäsenmaksulähetykseen. Virhe on nyt korjattu ja tiedot päivitetty. Aiheettoman laskun voi jättää huomioimatta. Niille jäsenille, joille laskua ei virheen takia lähtenyt, toimitetaan postitse lasku ja jäsenkortti lähiaikoina.

Mikäli laskussasi tai jäsentiedoissasi on jotain huomautettavaa, voit ottaa yhteyttä toimisto@luontoliitto.fi tai päivittää tietosi muutosilmoituksen kautta: www.luontoliitto.fi/muutos. Pahoittelemme sekaannusta!