Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Vaikuta! Teemavuosi käynnistyy keskustelulla

Vaikuta! Teemavuosi käynnistyy keskustelulla

Luonto-Liiton kaksivuotinen teema Vaikuta! käynnistyy keskustelutilaisuudella, jossa pohditaan ympäristövaikuttamista Luonto-Liitossa.

Keskustelutilaisuus on osa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä strategiatyötä, jonka tähtäimessä on järjestön strategian uudistuminen kahden vuoden kuluessa.

Vaikuta!-teemalla halutaan osallistaa nuoria vaikuttamaan niin oman elinympäristönsä kuin oman järjestönsä tulevaisuuteen, onhan Luonto-Liitto lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö.

Tervetuloa keskustelemaan!

Vaikuta! – Keskustelutilaisuus ympäristövaikuttamisesta Luonto-Liitossa

Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijavieraiden johdolla ympäristövaikuttamisesta ja sen eri keinoista Luonto-Liiton toiminnassa. Tilaisuuteen ovat kaikki lämpimästi tervetulleita!

Ilmoittauduthan Facebook-tapahtumassa tai sähköpostitse sami.saynevirta@luontoliitto.fi, jotta osaamme mitoittaa tarjoilut.

Aika: 19.1. klo 11.00–13.00
Paikka: Pauligin huvila, Helsinki

Mehu- ja kahvitarjoilu klo 10.30 alkaen.
Päivän fasilitaattorina toimii Reija Mikkola-Patriarca Luonto-Liitosta

Lyhyet alustukset:

• Riikka Suominen, päätoimittaja (Vihreä Lanka), vaikuttaminen viestinnän keinoin
  • Jonas Biström, asiantuntija, kehityspolitiikka (Fingo), ilmastotoiminnan moninaiset keinot ja niiden vaikuttavuus

Kommenttipuheenvuorot:

• Lauri Kajander, Luonto-Liiton ympäristöpoliittisesta aktivismista