Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Vastamainoskilpailun parhaat netissä

Vastamainoskilpailun parhaat netissä

Voittajat julkistetaan torstaina

Luonto-Liitto tiedottaa 20.11.2006

Mainoskupla-kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 90 riemukasta vastamainosta. Niistä valittiin jatkoon 47 työtä, jotka ovat nähtävissä osoitteessa www.mainoskupla.fi. Voittajat julkistetaan Älä osta mitään -päivän aattona torstaina 23.11.

Älä osta mitään -päivän verkosto järjesti kilpailun nyt toista kertaa.

-Kilpailu keräsi jo toistamiseen mainosten pukuun kääriytyneitä kriittisiä kommentteja yhteiskunnasta. Me järjestäjät yllätyimme positiivisesti kilpailutöiden määrän kasvusta. Myös kilpailutöiden laatu on parantunut. Vastamainos on ilmeisesti saavuttanut suurempaa tietoisuutta mainoskriittisyyden välinenä, toteaa tuomariston puheenjohtaja Jari Tamminen Voima-lehdestä.

Tuomareina ovat Tammisen lisäksi taiteilija Kaj Stenvall, kansalaisaktivisti Elina Mikola, Markkinointi&Mainonta-lehden toimittaja Mikko Metsämäki sekä Papper-lehden päätoimittaja Calle Haglund.

Laura Manninen, Luonto-Liitto, 050 3031840

Jari Tamminen, Voima-lehti, 050 331 4357