Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Vantaalla rokataan luonnon puolesta 12.10.

Vantaalla rokataan luonnon puolesta 12.10.

Luonto-Liitto tiedottaa 26.9.2007

VaLuRAUTAA-klubi tulee taas: 12.10 Tikkurilan Vernissassa jo seitsemättä kertaa! Vantaan Luonnonystävien järjestämällä luonnonsuojelun tukikeikalla on vuosien saatossa rokannut alakulttuurin ehdotonta eliittiä. Perinne velvoittaa eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Perjantaina 12.10 lavalle nousevat Damn Seagulls, Branded Women, FUN ja Luoja.

VaLuRAUTAA-klubi on kulutuskriittinen tapahtuma, joka herättelee pohtimaan omia kulutustottumuksia elävän musiikin varjolla. Tapahtumaa järjestävien Luonnonystävien mielestä ympäristökysymyksiin voi ottaa kantaa monella tavalla. Valistuskampanjoiden ja mielenosoitusten lisäksi myös positiiviset kanavat – kuten rockmusiikki – ovat sallittuja ja kaikille suositeltavia.

VaLuRAUTAA-klubi järjestetään vapaaehtoisten voimin tinkimättömällä tee-se-itse-asenteella. Tapahtuman tuotolla tuetaan lasten ja nuorten luontoharrastusta ja ympäristötoimintaa.

Vantaan Luonnoystävät ry (VaLu) on vuonna 1978 perustettu lasten ja nuorten luonnonsuojelu- ja luonnonharrastusjärjestö. VaLu on Luonto-Liitto ry:n vantaalainen aluejärjestö. VaLuRAUTAA järjestetään yhteistyössä VELMU ry:n (Vantaan elävän musiikin yhdistys) kanssa.

ValuRAUTAA-klubi Tikkurilan Vernissassa 12.10, klo 20-02.

K-18. Vernissa sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan aseman kupeessa.

Liput 6 (ennakkoon Tiketistä, sekä VaLun ja VELMUn jäsenet) / 7 ovelta.

Tiina Schmidt, toimisto_ät_valu.fi, 09-8573848 tai 050 407 2969

www.valu.fi/valurautaa