Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Vainupäivillä 6.5. tutkitaan merenalaista ravintoketjua

Vainupäivillä 6.5. tutkitaan merenalaista ravintoketjua

Luonto-Liiton Vainupäivillä tutkitaan merenalaista ravintoketjua

Ympäristöseikkailutapahtuma Suomenlinnassa 6.5.2006

Luonto-Liitto järjestää lauantaina 6.5. klo 15.00-17.00 Helsingin Suomenlinnassa sadunhohtoisen ja ympäristökasvatuksellisen seikkailutapahtuman. Osallistujat suunnistavat kasarmeissa ja niitten ympäristössä.

Polun varrella tulee vastaan tehtäviä, leikkejä ja arvoituksia. Lapset tutustuvat muun muassa kalan mahaan, merirosvoruokalaan ja kasarmien pimeyteen. Tapahtuman tarkoituksena on havainnollistaa lapsille leikin, arvoitusten ja hauskan tapahtuman avulla merenalaisen ravintoketjun rakennetta. Tapahtuma on suunnattu 6-10-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen, luontokerhoille, ympäristöetsivätoimistoille ja muille lapsiryhmille ohjaajineen.

Tapahtuma on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Osallistujat maksavat itse lauttamatkan Suomenlinnaan. Matkaan lähdetään Kauppatorilta klo 14.45 lautalla. Mukaan on hyvä varata sään mukainen vaatetus ja eväitä.

Luonto-Liitto on valtakunnallinen lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on vaikuttaa yhteiskuntaan siten, että luonnon monimuotoisuus säilyy ja luonnon itseisarvo tunnustetaan.

Lisätiedot:Minna-Leena Toikka, vainupäiväkoordinaattori, minna-leena.toikka (at) luontoliitto.fi,
(09 ) 446 313, 050 384 7789
Minna Ertimo, lastentoiminnan suunnittelija, minna.ertimo (at) luontoliitto.fi, (09) 68 444 245, 050 463 5750

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,