Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Uusi sivusto Kaventajat.fi kannustaa kulutuksen vähentämiseen

Uusi sivusto Kaventajat.fi kannustaa kulutuksen vähentämiseen

Luonto-Liitto tiedottaa 4.5.2007

Vielä ehdit kaventamaan kesäksi! Uusi Kaventajat.fi –kulutuksenhallintasivusto kannustaa kaikkia kuluttajia ikään ja lompakon kokoon katsomatta elämän pituiselle kulutusdieetille.

Kaventajat.fi on Luonto-Liiton julkaisema ekologista kuluttamista käsittelevä sivusto. Painavaa asiaa käsitellään huumorin ja oivaltamisen kautta. Sivusto on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on halua suhtautua kriittisesti mainonnan lupauksiin sekä ostamalla hankittavaan onnellisuuteen.

Sivustolla on mahdollisuus täyttää henkilökohtainen kuluttajaprofiili ja seurata kulutuksen kaventamisen onnistumista kulutuspäiväkirjan kautta. Sivustolla päivystää myös kulutusguru, jolta voi kysyä kuluttajaa askarruttavia kysymyksiä luonnonvarariippuvuudesta irtautumisen tiellä. Nuorista ammattilaisista koostuva bloggariporukka kirjoittaa näkemyksistään kuluttavasta elämästä. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös osallistua keskusteluun, jossa voi jakaa vinkkejä ja kokemuksia muiden kaventajien kanssa.

Kaventajat.fi –sivuston on suunnitellut verkkosuunnittelija Tanja Eskola. Sivuston ulkoasun on tehnyt Suvi Kinnarinen.

Hanna Kaisa Hellsten, ympäristöpoliittinen sihteeri, Luonto-Liitto ry.
Puh. 044 257 0174/ sähköposti hanna.hellsten_ät_luontoliitto.fi

Laura Manninen, tiedottaja, Luonto-Liitto ry.
Puh. 050 3031 840/ sähköposti laura.manninen_ät_luontoliitto.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: