Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Tehdään yhdessä 100 000 reilua tekoa!

Tehdään yhdessä 100 000 reilua tekoa!

Reilun kaupan edistämisyhdistyksen 100 000 reilua tekoa -kampanja kutsuu Reilun kaupan ystävät muodostamaan joukkueita ja tekemään Reilu kauppa -aiheisia reiluja tekoja. Luonto-Liitto on mukana kampanjassa yhteistyökumppanina.

Luonto-Liitto tiedottaa 17.2.2011

Kuukausittain eniten reiluja tekoja tehneet joukkueet palkitaan, ja koko kilpailun voittajaa odottaa runsas kokoelma erilaisia Reilun kaupan tuotteita sekä muita palkintoja. Klikkaa itsesi mukaan osoitteessa www.100000reiluatekoa.fi tai www.facebook.com/reilukauppa. Kampanjaan kuuluvia reiluja tekoja voi tehdä aina lokakuun loppuun saakka.

Reilun kaupan sertifiointijärjestelmä on luotu parantamaan kehitysmaiden pienviljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden asemaa kansainvälisessä kaupankäynnissä. Reilun kaupan ansiosta kehitysmaiden tuottajat pystyvät parantamaan työ- ja elinolojaan. Kuluttajille Reilu kauppa tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti kehitysmaissa asuvien ihmisten elämään.

Lisätietoa kampanjasta: www.100000reiluatekoa.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: