Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Susia suojellaan syömällä kakkuja huomenna

Susia suojellaan syömällä kakkuja huomenna

Luonto-Liiton susiryhmä järjestää lauantaina 28.4. klo 12-16 Kokoteatterin kahvilassa kakkukestit. Talkoovoimin leivottujen herkkujen tuotto käytetään sudensuojelutyöhön.

Luonto-Liitto tiedottaa 27.4.2007

- Susikysymys on nykyään melko kärjistynyt. Kakkukesteillä haluamme osoittaa, että sudensuojelutyö voi olla myös myönteistä ja hauskaa, sanoo Luonto-Liiton järjestöpäällikkö Sami Säynevirta.

Herkuttelun lisäksi ohjelmassa on laulua: Sofia Lakopoulos esittää maailmanmusiikkia.

Susiryhmä on Luonto-Liiton toimintaryhmä, joka pyrkii levittämään tietoa sudesta, vaikuttamaan asenteisiin sekä vähentämään turhaa pelkoa ja vihaa sutta kohtaan.

Kokoteatteri: Unioninkatu 45, Helsinki

Sami Säynevirta, järjestöpäällikkö, 040 560 7303, etunimi.sukunimi@luontoliitto.fi

Laura Uotila, susiryhmän jäsen, 050 341 3225, etunimi.sukunimi@helsinki.fi

www.luontoliitto.fi/susiryhma