Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Pure seitan! -tukikeikalla rokataan susien ja tuotantoeläinten puolesta

Pure seitan! -tukikeikalla rokataan susien ja tuotantoeläinten puolesta

Luonto-Liitto tiedottaa 17.3.2008

Luonto-Liiton susiryhmän ja Animalian opiskelijaryhmän järjestämällä Pure seitan! -tukikeikalla kiirastorstaina 20.3. lavalle nousevat Aivolävistys, Cause for effect, The Heartburns ja Another Sinking Ship.

Pure seitan! on eläinystävällinen tapahtuma, jossa tiukan poliittisten kannanottojen sijaan pidetään hauskaa. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisten voimin ja tuotoilla edistetään sudensuojelu- ja eläinoikeustoimintaa.

Susiryhmä on Luonto-Liiton toimintaryhmä, joka toimii Suomen suurpetojen suojelun edistämiseksi. Susiryhmä levittää tutkimuspohjaista tietoa suurpetojemme elintavoista, vaikuttaa asenteisiin sekä pyrkii vähentämään tur-haa pelkoa ja vihaa petoja kohtaan.

Animalian opiskelijaryhmä on Eläinsuojeluliitto Animalian toimintaryhmä, joka edistää eläinten oikeuksia niin yli-opistomaailmassa kuin laajemminkin.

Pure seitan! -tukikeikka järjestetään ravintola Kuudennella linjalla (Hämeentie 13, Helsinki) 20.3.2008 kello 21-03. Tapahtuman ikäraja on 20 vuotta. Liput maksavat 7 euroa.

Sami Säynevirta, sami.saynevirta_ät_luontoliitto.fi, 040 560 7303

Aija Kankare, aija.kankare_ät_helsinki.fi, 040 759 7328