Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Pia Pässilä jatkaa Luonto-Liiton puheenjohtajana

Pia Pässilä jatkaa Luonto-Liiton puheenjohtajana

Luonto-Liiton liittovaltuusto valitsi Turussa lauantaina 23. marraskuuta puheenjohtajaksi hallintotieteiden maisteri Pia Pässilän, 30, Helsingistä. Pässilä on toiminut puheenjohtajana myös kuluvan vuoden ja ollut mukana Luonto-Liiton ilmasto- ja energiatoiminnassa. Aiemmin hän on ollut Luonto-Liiton Itämeri-jaostossa kouluvierailijana. Pässilä on kotoisin Inkeroisista Anjalankoskelta.
Pia Pässilä jatkaa Luonto-Liiton puheenjohtajana

Kuva: Hanna Heikkilä.

Luonto-Liitto tiedottaa 25.11.2013

”Odotan mielenkiinnolla alkavaa vuotta. Luonto-Liiton vapaaehtoisten innokkuus on inspiroivaa, ja sitä intoa haluan tukea myös jatkossa. On ilahduttavaa, että nopean ja kevyen internet-aktivismin aikanakin Luonto-Liiton toiminta kiinnostaa nuoria. Luonto-Liitossa ollaan nyt myös käynnistämässä uudestaan Talvipäivien vieton perinnettä, eli yhteistä luontoliittolaisten viikonloppukokoontumista ympäristöaiheiden ja mukavan yhdessäolon parissa”, Pässilä kertoo.

Luonto-Liiton hallituksen jäseniksi 2014 valittiin lisäksi seuraavat henkilöt:
Jussi Koiranen 26 v. (Vaasa)
Suvi Kolu 29 v. (Lahti)
Viivi Kivelä, 21 v. (Helsinki)
Jani-Matti Tirkkonen 29 v.  (Joensuu)
Varpu Määttänen 28 v. (Helsinki)
Iiro Naukkarinen 25 v. (Turku)

Luonto-Liitto myönsi kokouksen yhteydessä myös Siilin peukku -kunniamaininnan aktivisti Sini Saarelalle ansiokkaasta toiminnasta ympäristön hyväksi. Saarela on tehnyt arvokasta suojelutyötä Arktiksen puolesta sekä nostanut ilmastonmuutoksen torjunnan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Luonto-Liiton tiedote aiheesta: http://www.luontoliitto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/luonto-liiton-siilin-peukku-sini-saarelalle

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on yhteiskunta, jossa arvostetaan luonnon moninaisuutta ja sen itseisarvoa. Luonto-Liiton liittovaltuusto kokoontui Turussa 23.11.

Pia Pässilä
Luonto-Liiton hallituksen puheenjohtaja 2013 ja 2014
pia.passila[at]luontoliitto.fi

Sami Säynevirta