Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Pia Pässilä Luonto-Liiton puheenjohtajaksi

Pia Pässilä Luonto-Liiton puheenjohtajaksi

Luonto-Liiton liittovaltuusto valitsi syyskokouksessaan vuoden 2013 hallituksen puheenjohtajaksi 29-vuotiaan Pia Pässilän (HM, tohtoriohjelman assistentti) Helsingistä.

Luonto-Liitto tiedottaa 24.11.2012

Pässilä on toiminut Luonto-Liitossa vuodesta 2009 lähtien itämerilähettiläänä sekä vuodesta 2011 liittohallituksessa. Hänen juurensa ovat Anjalankoskella Kouvolassa, mutta nykyään hän asuu Helsingissä.

”Luonto-Liitto tarjoaa hyvän areenan lapsille ja nuorille mielekkääseen toimintaan, omien mielenkiinnon kohteiden etsimiseen sekä uusiin ihmisiin tutustumiseen samalla kun luodaan parempaa huomista koko maailmalle”, linjaa tuore puheenjohtaja Pia Pässilä.

”Luonto-Liitto on tehnyt töitä jo 70 vuotta suomalaisten lasten ja nuorten luontosuhteen ja tuntemuksen rakentamiseksi. Tämän rinnalla ja tulevaisuudessa entistä tärkeämpänä tehtävänä Luonto-Liitolla on myös elinvoimaisen luonnon ja ympäristön turvaaminen tuleville sukupolville”, Luopuva puheenjohtaja Tuomo Lindholm muistuttaa.

”Uuden kestävämmän elämäntavan etsiminen erittäin tärkeätä. Luonto-Liitto toimii uusien toimintatapojen kehittämiseksi sekä pyrkii synnyttämään positiivista ”pöhinää” ekologisten valintojen ympärille. Synkkien tulevaisuuskuvien maailmassa täytyy muistaa, että asioita voidaan aina tehdä toisin ja tulevaisuuteen voidaan vaikuttaa. Luonto-Liiton mottoa siteeraten: Muutos lähtee pienestä!”, Pässilä jatkaa.

Puheenjohtajan lisäksi Luonto-Liiton syyskokous valitsi järjestön hallitukseen vuodelle 2013 seuraavat henkilöt:

- Viivi Kivelä, 20 (Helsinki)
- Jussi Koiranen, 25 (Vaasa)
- Suvi Kolu, 28 (Lahti)
- Kukka Kyrö, 28 (Helsinki)
- Teemu Mustasaari, 21 (Helsinki)
- Jani-Matti Tirkkonen, 28 (Joensuu)

- Hallituksen puheenjohtaja 2012 Tuomo Lindholm, puh. 050 542 8903
- Hallituksen puheenjohtaja 2013 Pia Pässilä, puh. 040 743 0624
- Pääsihteeri Leo Stranius, puh. 040 754 7371

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on yhteiskunta, jossa arvostetaan luonnon moninaisuutta ja sen itseisarvoa. Luonto-Liiton liittovaltuusto kokoontui Helsingissä 24.11.2012.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: