Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Perheretkipäivä 24.4!

Perheretkipäivä 24.4!

Tuntuuko siltä, että kaikki keväiset tapahtumat on peruttu? Ei hätää, Luonto-Liitto kutsuu kaikki Suomen perheet luontoon kevään äärelle 24.4.2021!
Perheretkipäivä 24.4!

Kuva: Riina Pippuri

Lähdetään yhdessä koko perheen voimin tutustumaan oman kotipaikkakunnan lähiluontoon! Keväinen retkikohde voi löytyä yllättävänkin läheltä. Löytyisikö kotitalon lähistöltä esimerkiksi joutomaa, peltoaukea tai pieni lampi? Nyt kannattaa hakeutua avoimille ja kosteille paikoille.

Luonto-Liiton Kevätseuranta-sivulta saat helppoja retkivinkkejä päivää varten, sekä esimerkiksi havaintovihkon kevätlajien bongaukseen ja lapsille suunnatun Kevätbingon

Ilmoittamalla oman kevätretkesi osallistut myös Luonto-Liiton tehtäväkirjojen arvontaan!

Retkipäivätunnelmia voit jakaa somessa: #kevätseuranta, @kevatseuranta ja @luontoliitto

Lisää infoa ja materiaalit:

kevatseuranta.fi/perheetkevaaseen/