Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Mainoskupla-kilpailuun ennätysmäärä töitä

Mainoskupla-kilpailuun ennätysmäärä töitä

Luonto-Liitto tiedottaa 26.11.2007

Luonto-Liiton ja Voiman vastamainoskilpailu Mainoskuplaan osallistui tänä vuonna yhteensä 136 kilpailutyötä. Jatkoon päässeet 48 työtä ovat nyt nähtävillä mainoskuplan nettisivuilla osoitteessa www.mainoskupla.fi.

Voittajat julkistetaan Älä osta mitään -päivän aattona torstaina 29.11.

Kilpailu järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Ammattilaissarjaan osallistui 89 työtä ja avoimeen sarjaan 47.

- Kilpailuun osallistuneet työt ovat ilahduttavan kovatasoisia. Mainoskritiikki on hyvää vastapainoa kuluttamisen kautta tarjottavalle identiteetille ja sille, että omia arvojaan voi toteuttaa vain ostamisen kautta. Monissa kilpailutöissä kulutuskritiikki tuodaan esille huumorin ja oivalluksen avulla, toteaa tuomaristoon osallistunut kuvataiteilija Kaisa Leka.

Tuomareina toimivat Lekan lisäksi sanaseppo Asa Salo, Markkinointi&Mainonta-lehden toimittaja Mattias Erkkilä, Voima-lehden AD Klaus Welp sekä Papper-lehden päätoimittaja Jeanetta Öhman.

Hanna Kaisa Hellsten, Luonto-Liitto, 044 257 0174

Laura Manninen, Luonto-Liitto, 050 3031840