Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Made In Sademetsä -nettipeli opastaa sisustamisessa

Made In Sademetsä -nettipeli opastaa sisustamisessa

Luonto-Liitto tiedottaa 19.9.2008

Luonto-Liiton 17.9. julkistama Made In Sademetsä -nettipeli tutustuttaa sademetsäystävälliseen sisustamiseen. Tyylikkäästi animoidussa virtuaalikodissa voi sisustaa erilaisilla trooppisilla tuotteilla, nähdä valintojensa ympäristövaikutuksia ja saada lisätietoa trooppisista raaka-aineista ja vaihtoehdoista.

Peli antaa tietoa kodin tavallisista hankinnoista, kuten parkettien tai verhojen valinnasta.

- Vaikka kuluttajat ovat jo pitkään tienneet sademetsien arvon koko maapallon ekosysteemille, arjen valintojen vaikutukset sademetsien tilaan voivat kuitenkin olla vieraita. Made In Sademetsä -peli antaa vaivattomasti vaihtoehtoja suomalaisen arkea lähellä oleviin kuluttajavalintoihin, kertoo Eini Pesälä Luonto-Liitosta.

Kattavan lisätiedon ja linkkisivustojen ansiosta peli soveltuu mainiosti myös kouluille käytettäväksi esimerkiksi biologian, maantiedon tai kotitalouden tunnilla

Pelin animaatiosta ja teknisestä toteutuksesta vastaa osuuskunta Animaatiokopla. Peli on tuotettu osana Luonto-Liiton trooppisen kuluttamisen kampanjaa, ja sen tekemiseen on saatu tukea ulkoasiainministeriöltä.

Lisätietoja:

Eini Pesälä, kampanjakoordinaattori, puh. 044-5993550