Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luontoleirejä tarjolla 35!

Luontoleirejä tarjolla 35!

35 LUONTOLEIRIÄ TARJOLLA

Luonto-Liitto tiedottaa 21.5.2003

Luonto-Liitto ja sen piiri- ja aluejärjestöt järjestävät kesällä 35 luontoleiriä eri puolilla Suomea ja lisäksi Venäjän Karjalassa.

Luonto-Liiton luontoleireillä tutustutaan luontoon tutkien, retkeillen, eläytyen ja leikkien. Tietysti perinteiseen leiriohjelmaan kuuluu myös ulko-ohjelmaa, uimista, saunomista ja iltanuotioita. Lasten leirit on yleensä tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille ja nuorten leirit yli 12-vuotiaille. Lisäksi Luonto-Liitto järjestää myös perheleirejä.

"Luontoleirillä hauskinta ovat olleet hienot leiripaikat, teltassa nukkuminen, kivat ohjaajat ja ulkoohjelmat", toteaa Toivo Hassi (12 v.), joka on osallistunut usealle Luonto-Liiton leirille ja on lähdössä Lopelle luontoleirille kesäkuussa.

Saara Seppälän (14 v.) mielestä parasta luontoleireissä on ollut leirien pieni koko. "Ei liian paljon leiriläisiä, joten on helposti tutustunut muihin leiriläisiin ja ohjaajiin", kertoo Saara, joka on myös innokas lintuharrastaja. Saara on ilmoittautunut Vihdin Palajärven luonnonharrastusleirille.

Leirejä järjestetään tulevana kesänä Oulunsalossa, Kuopiossa, Joensuussa, Pietarsaaressa, Hämeenkyrössä, Sumiaisissa, Korpilahdella, Lopella, Tammelassa, Vihdissä, Kuhmoisissa, Hangossa ja Nuuksiossa sekä lisäksi Venäjän Karjalassa Vuokkiniemissä, Kinnermäessä ja Reuskulassa.

Leirit kestävät noin viikon ja hintaan sisältyy useimmiten ruoka, majoitus, ohjelma, materiaalit ja vakuutukset Tarkemmat luontoleiritiedot osoitteessa: www.luontoliitto.fi/leirit

Järjestöpäällikkö Kristiina Hämäläinen, (09) 68 444 232, kristiina.hamalainen(a)luontoliitto.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,