Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luontoleikit-vihko ilmestynyt

Luontoleikit-vihko ilmestynyt

Luonto-Liitto on julkaissut kattavan oppaan kaikille leikittäjille, Luontoleikit-vihkon. Kirjanen sisältää 196 eri leikkiä, ja useista leikeistä on lisäksi yksi tai useampi variaatio.

Luonto-Liitto tiedottaa 4.3.2004

Leikit on jaettu yhdeksään ryhmään niiden käyttötarkoituksen mukaan. Leikinohjaaja löytää leikin helposti niin tutustumiseen, ryhmäyttämiseen kuin tilanteisiin, joissa on tarve purkaa energiaa. Leikkien avulla voidaan myös opettaa uusia asioita tai hassutella ja pitää hauskaa. Omat leikit löytyvät myös iltanuotion tunnelmallisiin hetkiin.
Leikkivihkon on koonnut Saara Susiluoma, joka on itse ohjannut jo vuosia luontokerhoja ja -leirejä, ja myös kouluttanut luontokerhojen ohjaajia. Saara teki leikkivihkon omaan tarpeeseensa ­ ja samalla täyttynevät monen muunkin ohjaajaan toiveet.
Leikit piristävät lähes mitä tahansa tilaisuutta, eikä leikkiminen katso ikää: suurin osa leikeistä soveltuu niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.
Luontoleikit -vihkon hinta on 5 euroa (+ postimaksut), ja sen voi tilata Luonto-Liiton toimistolta p. 09-68 444 230 tai materiaalit_ät_luontoliitto.fi

Lisätiedot: lastentoiminnan suunnitelija Minna Ertimo

Luonto-Liitto, Annankatu 26 A, 5.krs, 00100 Helsinki