Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto käynnistää Salaperäinen metsä -kirjoituskilpailun

Luonto-Liitto käynnistää Salaperäinen metsä -kirjoituskilpailun

Metsien vihreä hämy kätkee sisäänsä jos jonkinlaisia salaisuuksia. Millaisia – siitä päätät sinä! Luonto-Liitto järjestää 5.-6.- ja 7.-8.-luokkien koululaisille kirjoituskilpailun, johon voi osallistua metsä-aiheisilla saduilla ja kertomuksilla.

Luonto-Liitto tiedottaa 6.9.2011

Kilpailun tuomarina toimii kirjailija Kirsti Manninen. Parhaat työt julkaistaan kuvitettuina Luonto-Liiton lasten luontolehti Siepossa tai Nuorten Luonto -lehdessä. Lisäksi palkitsemme molempien sarjojen voittajat kirjapalkinnoilla.

Osallistumisohjeet

Kilpailuaika on syyslukukauden ajan 2011. Vuoden loppuun mennessä Luonto-Liittoon saapuneet työt hyväksytään mukaan kilpailuun. Voittajat julkistetaan alkukeväällä 2012.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: 5.-6.-luokkalaiset ja 7.-8.-luokkalaiset.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja kirjoita omalla tyylilläsi satu, tarina, fantasiakertomus tai novelli aiheesta ”Salaperäinen metsä”. Tekstin pituus on vapaa. Anna kirjoituksellesi myös tekstiä osuvasti kuvaava nimi. Voit osallistua kilpailuun useammalla kirjoituksella.

Kirjoita tekstisi oheen seuraavat tiedot:
1. Koko nimesi
2. Ikäsi
3. Luokkasi ja koulusi nimi
4. Osoitteesi
5. Puhelinnumerosi

Kilpailutekstit voi lähettää Luonto-Liittoon sähköpostilla tai paperiversioina postitse.

Sähköpostilla:
kirjoituskilpailu(at)luontoliitto.fi

Postitse:
Kirjoituskilpailu / Luonto-Liitto
Annankatu 26 A
00100 Helsinki

Huom. Pidätämme oikeudet julkaista kilpailutekstejä Luonto-Liiton lehdissä ja verkkosivuilla.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Luonto-Liiton viestintäpäällikkö Liisa-Maija Aukia, liisa-maija.aukia(at)luontoliitto.fi, (09) 68 444 240

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,