Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto julkaisi ympäristöopassarjan nuorille

Luonto-Liitto julkaisi ympäristöopassarjan nuorille

Luonto-Liitto tiedottaa 24.5.2006

Luonto-Liitto on julkaissut nuorille suunnatun opassarjan ympäristökysymyksistä. Sarja käsittää viisi vihkoa:

- Metsän ääni : Luonto-Liiton opas metsiin ja metsiensuojeluun (2006)
- Ainutlaatuinen Itämeri : Luonto-Liiton Itämeriopas (2006)
- Suden suusta : Luonto-Liiton susiopas (2006)
- Reilu pallo? : Luonto-Liiton opas köyhyys- ja ympäristökysymyksiin (2005)
- Polttopallo : Luonto-Liiton ilmasto-opas (2003)

Oppaissa käsitellään ajankohtaisia ympäristöasioita tiiviisti ja ymmärrettävästi. Faktatietoa käsitellään monipuolisesti eri näkökulmista. Lisäksi esitellään jokaisen omia vaikutusmahdollisuuksia. Oppaat on tarkoitettu ensisijaisesti noin 14-19-vuotiaille.

"Oppaita on ollut kirjoittamassa ympäristöasioista kiinnostuneita nuoria, jotka ovat valinneet mukaan itseään puhuttelevia näkökulmia", sanoo Luonto-Liiton pääsihteeri Lotta Ruokanen.

Oppaat ovat maksuttomia, ja niitä voi käyttää esimerkiksi kouluopetuksessa. Tilaukset voi tehdä netissä (http://luontoliitto.fi/materiaalit), sähköpostitse (materiaalit(at)luontoliitto.fi) tai puhelimitse (09 - 684 44 20).

Laura Manninen, tiedottaja, 050 3031840

kuuluu seuraaviin kategorioihin: , , , , ,