Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto hakee viestintäpäällikön sijaista

Luonto-Liitto hakee viestintäpäällikön sijaista

Luonto-Liitto hakee viestintäpäällikön sijaista 12.3.2012–20.3.2013 väliselle ajalle.

Luonto-Liitto tiedottaa 25.1.2012

Viestintäpäällikkönä koordinoit, suunnittelet ja johdat Luonto-Liiton ulkoista ja sisäistä viestintää. Vastaat tiedottamisesta, järjestön visuaalisesta ilmeestä ja näkyvyydestä sekä eri julkaisukanavista. Vastuullasi ovat myös viestinnän taloushallinto sekä esimiestehtävät. Lisäksi toimit nuorille suunnatun jäsenlehden Nuorten Luonnon toimitussihteerinä: suunnittelet ja ideoit lehden sisältöä, editoit juttuja ja tarvittaessa kirjoitat itse, teet yhteistyötä taittajan kanssa, pidät yhteyttä painoon ja avustajiin sekä hoidat lehden taloudellisen suunnittelun.

Edellytämme sinulta hyvää kielikorvaa ja sujuvaa kynää sekä aiempaa kokemusta yhteisöviestinnän tehtävistä. Etuna pidämme kokemusta esimiestehtävistä, toimitustyöstä ja lehdenteosta sekä verkkoviestinnästä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä, itsenäistä työotetta, kokemusta järjestömaailmasta sekä kiinnostusta ympäristönsuojeluun ja nuorten kanssa toimimiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn lisäksi mukavan työyhteisön ja työtilat Helsingin ydinkeskustasta.

Viestintäpäällikön työsuhde on 80-prosenttinen (työaika noin 6 tuntia päivässä tai noin 30 tuntia viikossa). Palkka on noin 1600 euroa kuukaudessa kokemuksesta riippuen. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 12.3.2012–20.3.2013 tai sopimuksen mukaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 13.2. klo 9.00 mennessä osoitteeseen liisa-maija.aukia(at)luontoliitto.fi tai postitse Luonto-Liitto, Annankatu 26 A, 5. krs., 00100 Helsinki. Hakemukseen tunnus "Viestintäpäällikkö".

Lisätietoja antavat:
Luonto-Liiton viestintäpäällikkö Liisa-Maija Aukia, p. 044 0755 635, liisa-maija.aukia(at)luontoliitto.fi
Luonto-Liiton pääsihteeri Leo Stranius, p. 040 754 7371, leo.stranius(at)luontoliitto.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: