Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto hakee verkkokehittäjää

Luonto-Liitto hakee verkkokehittäjää

Luonto-Liitto ry hakee vakituista verkkokehittäjää 1.11.2012 alkaen.

Luonto-Liitto tiedottaa 10.9.2012

Haluatko tehdä tärkeää työtä luonnonsuojelun ja ympäristökasvatuksen edistämiseksi? Tule Luonto-Liittoon verkkokehittäjäksi! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn lisäksi mukavan työyhteisön ja työtilat Helsingin ydinkeskustasta.

Tehtävänäsi on Luonto-Liiton verkkosivustojen uudistaminen, ylläpito, kehittäminen ja ongelmanratkaisu sekä työntekijöiden ja vapaaehtoisten neuvominen ja tarvittaessa kouluttaminen. Verkkokehittäjä myös osallistuu viestinnän kehittämiseen sekä mahdollisiin muihin järjestön tehtäviin.

Edellytämme sinulta hyviä web-ohjelmointitaitoja (PHP, HTML+CSS ja JavaScript) sekä osaamista tietokannoista ja julkaisujärjestelmistä (MySQL, Drupal ja WordPress).

Etuna pidämme käytännön kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta ja muista verkkokehityshankkeista sekä alan koulutusta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja organisointikykyä sekä kokemusta järjestömaailmasta.

Työajat ovat sovittavissa joustavasti. Työsuhde on osa-aikainen (50 %). Viikoittainen työaika on 18,5 h. Palkka on Luonto-Liiton palkkataulukon mukaan 1035,20 €/kk + mahdolliset kokemuslisät. Tehtävä on vakituinen.

Toimita hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään maanantaihin 1.10. klo 9.00 mennessä osoitteeseen: leo.stranius(at)luontoliitto.fi

Lisätietoja:

Luonto-Liiton pääsihteeri Leo Stranius,