Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto hakee toimitussihteeriä Sieppo-lehdelle

Luonto-Liitto hakee toimitussihteeriä Sieppo-lehdelle

Luonto-Liitto ry hakee vakituista toimitussihteeriä kuusi kertaa vuodessa ilmestyvälle Sieppo-jäsenlehdelle 1.8.2012 alkaen.

Luonto-Liitto tiedottaa 11.5.2012

Sieppo on Suomen ainoa lasten luontolehti ja sillä on pitkät perinteet. 6-12-vuotiaille suunnatussa lehdessä julkaistaan luontosatuja ja -tehtäviä, sarjakuvia ja monenlaisia ympäristötietoisuutta kasvattavia juttuja. Erityistä huomiota Siepossa kiinnitetään kuvitusten korkeaan tasoon. Lehteä käyttävät työssään myös monet lasten ympäristökasvatuksen parissa työskentelevät aikuiset.

Toimitussihteerin tehtävät kattavat laajasti lehden koko tuotannon suunnittelusta yhteydenpitoon painon kanssa. Toimitussihteeri suunnittelee ja ideoi lehden sisältöä yhdessä päätoimittajan sekä avustajien kanssa, kirjoittaa ja toimittaa, tekee tiivistä yhteistyötä taittajan kanssa, pitää yhteyttä painoon ja avustajiin sekä hoitaa lehden taloudellisen suunnittelun ja budjettiseurannan.

Työ edellyttää itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta toimitustyöstä ja lehdenteosta. Arvostamme Luonto-Liiton, Siepon ja/tai muun kansalaisjärjestön tuntemusta, kiinnostusta lastenkulttuuriin ja ympäristökasvatukseen sekä kokemusta kirjoittamisesta lapsille.

Toimitussihteerin työaika on 18,5 tuntia viikossa ja palkkaus on 50 % palkkaluokasta A19 (2070,39 e)

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo tulee lähettää sähköpostilla (mielellään pdf-muodossa): Malva Green malva.green@luontoliitto.fi 31.5. klo 16.00 mennessä.

Luonto-Liitto on valtakunnallinen lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö.

Lisätietoja:
- toimitussihteeri Sarianne Hartonen, sarianne.hartonen(ät)luontoliitto.fi, puh. 044-211 3023
- ympäristökasvatuspäällikkö Malva Green, malva.green(ät)luontoliitto.fi, puh. 044-045 8898

kuuluu seuraaviin kategorioihin: